Chris Steijvers Elektro

Adres:
Bosserstraat 6B
6031 NS
Nederweert
Telefoon:
06-13466786

Chris Steijvers Electro

Chris Steijvers Electro is een jong en dynamisch electrotechnisch installatiebedrijf. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van electrotechnische installaties bij nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw. Wij verzorgen daarnaast uw inbraakbeveiliging, data- en telecommunicatie en verlichting en ondersteunen u maximaal in uw keuze. Ook plaatsen wij zonnepanelen inclusief alle benodigde materialen. Uiteraard gebruiken wij alleen hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. Wij nodigen u uit om op deze site de door ons gerealiseerde projecten te bekijken. Wenst u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande gegevens of de contactpagina

Leveranciers

Chris Steijvers Electro werkt dagelijks samen met een aantal hoogwaardige leveranciers, die uitsluitend materialen leveren van hoge kwaliteit. Hiermee is de kwaliteit binnen uw project altijd gewaarborgd in combinatie met de expertise die Chris Steijvers Electro levert. Een aantal van onze leveranciers treft u hieronder aan.

Zonnepanelen

Ook voor de levering en plaatsing van zonnepanelen kunt u terecht bij Chris Steijvers Electro. Zonnepanelen (ook wel PV-panelen) zetten zonlicht om in elektriciteit (zonnestroom). Het is een gemakkelijk toepasbare en milieuvriendelijke techniek om elektriciteit op te wekken. Teveel opgewekte elektriciteit kan eenvoudig aan het elektriciteitsnet worden teruggeleverd. Chris Steijvers Electro gebruikt uitsluitend zonnepanelen en omvormers van hoogwaardige kwaliteit. Wij installeerden reeds diverse van deze systemen variërend in grootte en totale opbrengst. Bij Projecten ziet u enkele van de door ons gerealiseerde systemen.