Egga Food B.V.

Adres:
Nieuwstraat 26
6035 PB
Ospel
Telefoon:
0495-625509
Website:

Egga Food B.V.

Op ons eierpakstation wordt gewerkt met een ultra moderne Omnia sorteermachine voorzien van alle technische snufjes die er te bedenken zijn om de gesorteerde eieren nog beter, mooier, veiliger te krijgen dan voorheen mogelijk was. Ons pakstation produceert onder het KAT / GGE systeem voor de Duitse markt en voor volgens het IKB systeem vooor de Nederlandse markt. Verder hebben we sinds 2004 het IFS Higher Level certificaat

Ververij

Op onze eierververij worden sinds 1996 eieren gekookt en geverfd voor de Benelux en alle Duitstalige landen. Dit gebeurt door 3 moderne verf/kookmachines met de mogelijkheid om eieren na het koken te marmeren (rollen door de verf) of door ze te spuiten met verf. Hierdoor kunnen we alle gewenste soorten geverfde eieren aanbieden in alle combinaties en verpakkingen die u wilt.

Eierkokerij

In onze nieuwe Eierkokerij / Pellerij is sinds de start in 2005 de nadruk gelegd op Hygiëne, Kwaliteit en Smaak. Dit is bereikt door zeer moderne inrichting met volautomatische verpakkingsmachines in combinatie met speciale koeltechnieken en een speciale opgiet. Dit maakt ons tot een uitstekende partner voor de salade industrie, groothandel en zelfs voor de plaatselijke broodjesbar. Ook hier werken volgens de hoogste levensmiddelen eisen en voldoen we aan de regels van IFS en BRC.